eTwinning projemiz başladı.

Okulumuz öğretmenlerinden Fatoş SOYSAL,Burçak ÖZCAN VE Uğur YILMAZTÜRK’ün yer aldığı "GREEN SKILLS REFLECTIONS OF SUSTAINABLE TRANSFORMATION IN VOCATIONAL EDUCATION" eTwinning Projesi okulumuzda başladı.

11.12.2023 108

Proje amacımız :

Sınırlı kaynakların tükenmesi birçok sektörü yenilenebilir enerjiyi benimsemeye ve “Yeşil Dönüşümü” benimsemeye itmiştir. Yolculuğumuz, eTwinning ve Erasmus projeleri aracılığıyla farklı ülkelerdeki okullarla işbirlikleri yaparak okullarda sürdürülebilir uygulamalarla başladı.

Projemizi Avrupa Komisyonu'nun Yeşil Beceriler yönergeleriyle uyumlu hale getirerek, bireyleri 21. yüzyılın zorluklarıyla baş etmek için gerekli bilgi ve becerilerle donatırken, daha yeşil, daha sürdürülebilir bir geleceğin ilerlemesinde rol oynamayı hedefliyoruz. Bu faaliyetlerin bir sonucu olarak Yeşil işlere odaklanacağız.

11-12-2023