İlbeyli-Beyteks Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Gelecek Hedeftir! Vizyonumuz, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu çerçevesinde öğrencilere Mesleki Eğitim programları uygulayarak; Kültürel değerlerine bağlı,Tarihinden ders alan,Teknolojiye uyumlu,Yaşam boyu öğrenen,Mesleki yeterliliğe sahip,Endüstriyel işletmelerin kalkınma, büyüme ve gelişme politikalarına cevap verebilen bir toplum olabilmektir.

Misyon: Sanayi ve endüstri sektörlerine mesleğini en iyi bilen elemanı yetiştirme amacında olan okulumuz, mezun olacak gençlerimizin, bölgemizde istihdam durumlarını belirleyip, ilgili Sektörlerin kendi beklentilerini de dikkate alarak bölgemizde ilk ve tek okul olmanın getirdiği sorumluluk ve avantaj ile mevcut öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim standartlarını yükseltmek, istihdam niteliğini artırmak .

Başarılar: 2022-2023 Öğretim yılında eğitime başlamıştır.

Saatler: 08.10-17.00
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında Okulumuz Tekstil Bölümü AB ERASMUS ta kabul gören "Mesleki Eğitim öğrenci ve personel hareketliliği projesi" ile staj eğitimi çerçevesinde Portekiz, İtalya ve Romanya'da çalışma yapmıştır.

Telefon - 0 322 6112024

Belgegeçer -

WEB - https://ilbeylibeytekseml.meb.k12.tr

Adres - Büyükmangıt Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı No.67 Ceyhan/ADANA

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Yatakhane Koğuşu :25
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Akdeniz Bölgesi´nde yer alan Ceyhan Akdeniz’e 30 km. Adana´ya ise 47 km uzaklıkta olup Yumurtalık, Kozan, İmamoğlu, Kadirli, Yüreğir, Osmaniye, Erzin ile komşudur. İlçenin önemli bölümü tarımsal arazi ile kaplı olup 71 mahallesi vardır. En önemli akarsu Ceyhan Nehri ilçenin kenarından geçmektedir. Yakın geçmişte Yarsuat, Hamidiye, Urfiye olarak tanınan Ceyhan bu adı, 3 Mayıs 1929´da almıştır.

Adres - Büyükmangıt Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı No.67 Ceyhan/ADANA

Ulaşım Ceyhan Büyükmangıt D-400 karayolu Bölge Trafik kavşağı yakınlarında bulunan Okulumuza özel otomobil veya toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Adana Osmaniye çevre yolu üzerinde, Trafik Şube Müdürlüğü kavşağında bulunan okullar bölgesinde yer almaktadır. İlçe merkezine 7 km, Adana il merkezine 47 km mesafededir.