ADANA / CEYHAN - İlbeyli - Beyteks Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

.
Büyükmangıt Mahallesi Özdemir Sabancı Bulvarı Nu 31 Ceyhan/ADANA
Vizyon
Gelecek Hedeftir! Vizyonumuz, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu çerçevesinde öğrencilere Mesleki Eğitim programları uygulayarak; Kültürel değerlerine bağlı,Tarihinden ders alan,Teknolojiye uyumlu,Yaşam boyu öğrenen,Mesleki yeterliliğe sahip,Endüstriyel işletmelerin kalkınma, büyüme ve gelişme politikalarına cevap verebilen bir toplum olabilmektir.
Misyon
Sanayi ve endüstri sektörlerine mesleğini en iyi bilen elemanı yetiştirme amacında olan okulumuz, mezun olacak gençlerimizin, bölgemizde istihdam durumlarını belirleyip, ilgili Sektörlerin kendi beklentilerini de dikkate alarak bölgemizde ilk ve tek okul olmanın getirdiği sorumluluk ve avantaj ile mevcut öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim standartlarını yükseltmek, istihdam niteliğini artırmak .
Başarılar
2012-2013 Öğretim yılında eğitime başlamış olan Okulumuzun özellikle sportif faaliyetlerde başarısı bulunmamaktadır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :32<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
08.10-16.00
Kalorifer
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
0 - Lojmanı bulunmamaktadır.
Ulaşım
Ceyhan Büyükmangıt D-400 karayolu Bölge Trafik kavşağı yakınlarında bulunan Okulumuza özel otomobil veya toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Akdeniz Bölgesi´nde yer alan Ceyhan Akdeniz’e 30 km. Adana´ya ise 47 km uzaklıkta olup Yumurtalık, Kozan, İmamoğlu, Kadirli, Yüreğir, Osmaniye, Erzin ile komşudur. İlçenin önemli bölümü tarımsal arazi ile kaplı olup 71 mahallesi vardır. En önemli akarsu Ceyhan Nehri ilçenin kenarından geçmektedir. Yakın geçmişte Yarsuat, Hamidiye, Urfiye olarak tanınan Ceyhan bu adı, 3 Mayıs 1929´da almıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adana Osmaniye çevre yolu üzerinde, Trafik Şube Müdürlüğü kavşağında bulunan okullar bölgesinde yer almaktadır. İlçe merkezine 7 km, Adana il merkezine 47 km mesafededir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu